Aeroportul din Sibiu introduce curse charter către Sharm El-Sheikh, Egipt

0

Din luna aprilie, noi curse charter săptămânale vor fi operate de pe Aeroportul Internațional Sibiu cu destinația Sharm El-Sheikh, din Egipt.

Zborurile vor fi operate de către turoperatorul Cocktail Holidays cu compania aeriană EgyptAir și vor pleca în fiecare zi de sâmbătă, în perioada 03.04 – 08.05.2021.

Lansarea campaniei de vaccinare la nivel global și măsurile stricte de siguranță sanitară luate de către operatorii turistici, atât interni, cât și externi, a dus la o tendință de creștere a disponibilității de a călători a românilor. În acest context, mai ales datorită interesului crescut față de destinațiile turistice din Egipt, turiștii români din zona Sibiului au acum la dispoziție zboruri directe către celebra stațiune Sharm El-Sheikh.

Conexiunea directă cu Sharm El-Sheikh e unul dintre primele semne ale revenirii la viețile noastre post-Covid19 și dovada că aeroportul sibian face toate demersurile pentru a crea noi posibilități de călătorie pe cale aeriană, adaptate la condițiile actuale. Cu răbdare și responsabilitate, vom depăși această perioadă care ne-a încercat pe toți și ne vom bucura din nou de libertate fără restricții!”, spune Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Introducerea charterelor de pe aeroportul din Sibiu începând cu luna aprilie vine la scurt timp după ce zboruri similare au fost lansate, în luna februarie, de pe aeroportul din Craiova, în colaborare cu turoperatorul Cocktail Holidays și compania aeriană EgyptAir.

Aeronavele operate pentru charterele cu destinația Sharm El-Sheikh fac parte din flota Airbus 220 Neo a companiei EgyptAir și au o capacitate de 146 de locuri.

În timpul celor trei ore de zbor, turiștii vor benefica de servicii de catering, Wi-Fi și monitoare TV cu inflight entertainment.

Tarifele pornesc de la 544 euro/pers pentru un sejur de 7 nopți, iar pachetele Cocktail Holidays sunt complete, cu toate taxele incluse, plus asigurare medicală și storno, Cocktail Travel Protection. Este cel mai complet produs de asigurare inclus in pachetele de călătorie de pe piață, având protecția Covid inclusă atât înainte, cât și în timpul călătoriei. Egiptul este o destinație cu vreme perfectă, multe activități și mai ales sigură, care a mers foarte bine pe finalul anului trecut, dar și acum, la început de 2021. Am mers în fiecare destinație operată pentru a vedea standardele de siguranță și a ne asigura că turiștii noștri vor avea o vacanță sigură. De exemplu, gradul de ocupare al hotelurilor nu depășește 50% din capacitate pentru a respecta măsurile de distanțare. Fiind o destinație care cere teste Covid19 negativ, am pus la punct și parteneriate cu clinici medicale, astfel încât turiștii noștri să beneficieze de un tarif special – 220 lei / pers – iar rezultatele sunt gata în 3 ore”, spune Dan Goicea, CEO Cocktail Holidays.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ