Al Bano si Romina Power concerteaza, pe 5 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala

0

Al Bano si Romina Power vor canta impreuna la Bucuresti, la Sala Palatului, pe 5 noiembrie, la 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii, Project Events.

„Ci Sarà”, „Libertà”, „Dialogo”, „Acqua di mare”, „Sharazan” si hitul „Felicità” vor fi interpretate de celebrul duo Al Bano si Romina Power, pe 5 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Show-ul se va numi „Al Bano featuring a very special guest – Romina Power”.

„Discutiile pentru acest proiect au inceput toamna trecuta si iata ca in cele din urma s-au finalizat. Cel mai iubit cuplu al anilor ’80 s-a reunit si, da, vine si la Bucuresti! Pe 5 noiembrie, visul unei generatii se va implini: «Felicita» va fi cantata live de Romina Power si Al Bano pe scena Salii Palatului”, transmit organizatorii, Project Events.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti au fost puse deja in vanzare, pe www.Biletoo.ro, dar si la standul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter), librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco si Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan.

Romina Power a acceptat sa cante din nou impreuna cu fostul sau sot, pe 17 si 18 octombrie 2013, la Moscova, avand loc primele concerte ale acestora dupa impacare.

„Dupa tot ce s-a intamplat, este totusi tatal copiilor mei si barbatul pe care l-am iubit si este important sa lasam in urma vechile sentimente de ranchiuna”, ar fi spus Romina Power, potrivit presei internationale. La randul sau, Al Bano a declarat: „Am trait impreuna cu Romina o perioada exceptionala”.

Cei doi s-au casatorit pe 26 iulie 1970 si au impreuna patru copii: Ylenia, Yari, Cristel si Romina Iolanda. Cuplul s-a destramat in 1999, divortul celor doi fiind cauzat de disparitia fiicei lor Ylenia, in 1994, in Statele Unite ale Americii.

sursă text: www.9am.ro

sursă foto; www.radardemedia.ro
sursă foto; www.radardemedia.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ