Autoritățile oferă gratuit dezinfectant și măști penru cei care merg la vot

0

Premierul României, Ludovic Orban a anunțat că stattul va asigura stocuri suficiente de măști și dezinfectanți în ziua alegerilor locale pentru toți cei care vor merge la urne și nu au la ei materiale de protecție.

„O să plătim cel mai mic preț pentru măști și dezinfectanți. Evident, ele vor fi achiziționate cu procedurile legale, în timp util, astfel să fie la dispoziția cetățenilor care nu vin cu mască de acasă. Vor fi asigurate măști pentru acei cetățeni care nu au masca la ei și li se vor pune la dispoziție masca și substanțele dezinfectante pe perioada exercitării dreptului de vot, deoarece dreptul de vot se exercită în spații închise în care sunt organizate secțiile de votare”, a declarat Ludovic Orban.

                                        Susține demersul nostru jurnalistic!

Obiectiv Media nu este susținut financiar de vreo instituție publică sau de un partid politic, ci doar de cei care cred în noi și în ceea ce prezentăm opiniei publice.

Motto-ul nostru este „Obiectivitate și Transparență”. Am fost și suntem echidistanți, iar pentru a avea posibilitatea să continuăm ceea ce am început și ne-am propus, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Ne puteți sprijini financiar printr-o donație Pay-Pal (aici), ori direct prin transfer bancar în unul din conturile de mai jos:

RO60INGB0000999902439284 Deschis la ING Bank | Beneficiar: Daniel Dăbăcan
GB79REVO00997024801651 | BIC REVOGB21 | Beneficiar: Daniel Dăbăcan

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ