Brăteanu Iulian Cosmin, candidat PNL la Consiliul Local Mediaș

0

Mă numesc Brăteanu Iulian Cosmin, am 41 de ani și sunt de profesie economist. Experiența mea profesională s-a clădit în timp și cu pași mărunți pe parcursul celor aproximativ 20 de ani de activitate în industria gazului metan, în domeniul resurselor umane – salarizare, organizare și normare a muncii.

Începând cu anul 2017, m-am alăturat echipei administrative a municipiului Mediaș, în calitate de consilier local, asigurând toată susținerea mea pentru proiectele dezvoltate în infrastructura rutieră, lucrări de investiții și modernizare la nivelul unităților de învățământ, în domeniul sănătății dar și pentru activitățile din domeniul social, cultural și sportiv.

Toate aceste demersuri ale administrației liberale, au fost tot atâția pași în direcția transformării Mediașului într-un oraș cu potențial turistic relevant dar în care să ne simțim acasă; un oraș curat, cu locuri de joacă moderne pentru copii, cu zone de agrement, un oraș cu mult verde.

Verticalitatea, seriozitatea si ambiția echipei liberale, în frunte cu domnul primar Roman Gheorghe, au fost motive puternice și suficiente pentru candidatura mea pentru un nou mandat de consilier local, împreună cu colegii mei liberali. Pentru că, #ÎmpreunăSePoate!

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ