Chestionar adresat cetățenilor din Sibiu privind viziunea județului pentru următorii 10 ani

0

Consiliul Județean Sibiu derulează în prezent contractul privind Elaborarea strategiei de dezvoltare economico-socială a Județului Sibiu pentru perioada 2021-2030, implementat de operatorul economic SC ACZ Consulting SRL, în calitate de prestator.

Strategia de dezvoltare economico-socială a Județului Sibiu este un instrument de lucru ce fundamentează direcțiile generale în dezvoltarea județului.

Documentul strategic are la bază o abordare participativă şi intenţionează să reunească eforturile tuturor persoanelor şi organizaţiilor interesate, în vederea stabilirii priorităților sectoriale de dezvoltare la nivel județean pentru următorii 10 ani.

În acest context, vă invităm să completați chestionarul ce poate fi accesat la linkul de mai jos, care își propune să colecteze opiniile dumneavoastră, în calitate de cetățeni ai județului, cu privire la prioritățile de dezvoltare ale județului Sibiu pentru perioada 2021-2030.

Prezentul chestionar va sta la baza viziunii de dezvoltare a județului Sibiu pentru următorii 10 ani.

Timpul estimat de completare al chestionarului este de 5-7 minute, iar termenul limită de completare a acestuia este 20 iulie 2021.

Chestionarul poate fi completat accesând următorul link: https://forms.office.com/r/fDYknrpeFX [1]

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ