Christine Thellmann, candidat al PNL Mediaș la Consiliu Local (P.E)

0

‘‘În anul 2016, am decis să mă implic activ în viața politică și administrativă, știind că implicarea este, de fapt, cheia democrației și că există o anume sensibilitate, la nivelul cetățeanului, cu privire la angajamentul concret al oamenilor politici în treburile cetății.

Administrația publică trebuie să răspundă nevoilor cetățeanului. Cetățeanul trebuie să aibă dreptul de a participa la procesul luării deciziilor care influențează viața și prosperitatea sa economică.

Timp de mai bine de patru ani de zile, sunt parte a unei echipe care a reușit să coaguleze și să împărtășească aceeași viziune pentru orașul nostru: o administrație corectă, numai în folosul medieșenilor, o colaborare cu cetățenii și o implicare a acestora în procesul luării deciziilor relevante la nivel administrativ.

Această viziune comună este demonstrată de zecile de întâlniri avute cu cetățenii, alături de domnul primar Roman Gheorghe, în diverse cartiere ale orașului, unde, împreună cu locuitorii din zona respectivă, am stabilit care sunt problemele și prioritățile care trebuie rezolvate.

Principalele domenii de activitate pe care le-am coordonat, în calitate de viceprimar, au ținut de cultură, învățământ dar și fonduri europene. Consider că, împreună cu echipa de consilieri PNL, constituită în jurul domnului primar, am reușit, cu mijloacele administrației publice, să aducem un progres vizibil în viața medieșenilor.

În calitate de consilier local, am susținut toate proiectele de hotărâre promovate de echipa primăriei în cadrul ședințelor de Consiliu Local, proiecte foarte importante pentru dezvoltarea orașului nostru.

Îi îndemn pe medieșeni să aibă încredere în echipa PNL Mediaș, în domnul Roman Gheorghe, candidatul nostru la Primăria Mediaș, deoarece au în față o echipă care a confirmat încrederea acordată acum patru ani, o echipă formată din oameni integri, implicați și determinați să continue pe drumul cel bun pe care am pornit și de care orașul nostru are nevoie. #ÎmpreunăSePoate”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ