Cine este Florin Tănase, candidat USR PLUS pentru Consiliul Local Mediaș (P.E)

0

🟦🟧 Mă numesc Florin Tănase și candidez din partea USR Plus pentru Cosiliul Local Mediaș.

☑️ Sunt licențiat în științe economice și am o experiență de peste 20 de ani în activități financiar-contabile bugetare. În principal acestea au constat în organizarea și conducerea activității financiar contabile, planificarea și execuția bugetului de venituri și cheltuieli și avizarea achizițiilor publice.

M-am născut în Mediaș, dar natura activitații mele profesionale m-a ținut departe de locul natal pe care, cu fiecare vizită din ultimii ani, l-am observat decăzând din ce în ce mai mult.

🏡 Din anul 2017 m-am întors definitiv cu familia acasă și am hotărât că dacă îmi doresc ceva mai bun pentru orașul meu, trebuie să mă implic direct în viața acestuia. Oportunitatea s-a ivit odată cu înființarea partidului PLUS din care m-am hotărât să fac parte, un partid nou, curat, cu oameni care își doresc lucruri asemănătoare cu cele dorite de mine și sunt deciși să facă tot ce ține de ei pentru a îmbunătăți calitatea vieții din orașul nostru.

➡️ uCe ne dorim? Ne dorim un oraș frumos, curat și modern, un oraș în care copiii noștri au acces egal la educație, indiferent de starea materială a părinților, iar aceștia, după încheierea studiilor să își dorească să se întoarcă acasă. Ne dorim să nu mai fim nevoiți să mergem la Sibiu, Târgu Mureș, Cluj când avem probleme de sănătate iar, în spitalul local, să fim tratați la fel , nu în funcție de statutul social. Ne dorim să avem unde să ne relaxăm în timpul liber și să nu ne pierdem vremea pe la cozi pentru rezolvarea unor probleme administrative. Cu alte cuvinte ne dorim un oraș normal din secolul XXI.

📌 Eu cred că toate acestea pot fi realizate, în primul rând prin crearea de locuri de muncă. Având o economie locală dinamică, prin susținerea mediului de afaceri local și oferirea suportului de care au nevoie cetățenii cu ințiativă pentru deschiderea de afaceri noi, prin atragerea altor investitori, numărul de locuri de muncă va crește și implicit nivelul de trai. În consecință vor crește și veniturile la bugetul local, venituri care vor putea fi utilizate în beneficiul cetățenilor . În al doilea rând, multe dintre proiectele de dezvoltare, pot fi finanțate prin programe naționale și europene cu fonduri nerambursabile, dar pentru a realiza acest lucru este necesară atragerea de specialiști competenți în compartimentul de implementare a programelor de finanțare din structura primăriei.

🔎 De asemenea, susțin o transparență totală în utilizarea banului public. De ce? Pentru că fondurile pe care autorităţile administraţiei publice locale le gestionează provin din taxele şi impozitele plătite de locuitori, iar serviciile pe care administraţia le oferă sau le pune la punct trebuie să fie în concordanţă cu aşteptările celor care contribuie la buget. Astfel autorităţile publice locale ar trebui să dea o mai mare atenţie consultării publicului și să încurajeze participarea cetăţeanului la stabilirea priorității și modului în care sunt distribuite resursele locale.

#AliantaUSRPLUS #Medias #OameniNoi

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ