Cine este Mihai Tănase, candidat USR PLUS pentru Consiliul Local Mediaș (P.E)

0

🟦🟧 Sunt Mihai Tănase și candidez din partea USR PLUS pentru Consiliul Local Mediaș.

➡️ Am 45 de ani și sunt născut în Mediaș. Am urmat cursurile Liceului Teoretic Axente Sever profilul matematică-fizică pentru ca la terminarea lor să plec la Cluj unde în 2001, după 6 ani, am absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu. Sunt medic stomatolog, la fel cum e și soția mea și cum au fost părinții mei. Am lucrat toată viață în mediu privat și cunosc exigențele acestuia.

Cu toate că am urmărit mereu viața politică și am fost mereu prezent la vot, până acum 2 ani nu mi-am pus niciodată problema să întru în politică. Însă continuă dezamăgire față de slabele reușite ale partidelor postdecembriste m-a făcut să iau hotărârea de a renunta la a sta doar pe margine. Înființarea unor partide politice noi că USR și PLUS apărute pe un val de implicare a unor oameni care n-au mai făcut politică și care, ca mine, s-au săturat să le dea mereu încă o șansă vechilor partide, a constituit argumentul decisiv al hotărârii mele de a intră în politică. Consider că personal am o viață împlinită, nu am nevoie de nimic în plus față de ce am deja. Nu întru în politică pentru avantaje materiale, ci pentru că vreau că situația generală din orașul și țară mea să devină mai bună.

🗳 Nu sunt mulțumit de ce a realizat fosta clasa politică în ultimii 30 de ani și, împreună cu colegii mei de partid, vom încerca să facem mai mult. Pentru asta însă avem nevoie de ajutorul vostru, al alegătorilor.

#AliantaUSRPLUS #Medias

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ