Cine este Mircea Mihalache, candidat USR PLUS pentru Consiliul Local Mediaș (P.E)

0

Sunt Mircea Mihalache și candidez din partea USR PLUS pentru Consiliul Local Mediaș.

Am 44 de ani, sunt absolvent de studii postuniversitare la Facultatea de Inginerie “Hermann Oberth” Sibiu, născut și crescut la Mediaș, unde în urmă cu 20 de ani mi-am întemeiat o familie, imediat după absolvirea facultății, iar acum 11 ani a venit pe lume băiețelul nostru, Eric Matei.

📡La sfârșitul anilor 90 eram una dintre vocile de la radio unde, vreme de trei ani am fost realizatorul emisiunilor matinale de weekend, însă bazele experienței mele profesionale le-am așezat odată cu angajarea la o companie multinațională care deține în prezent fabrici în peste 19 țări.

🔩În prezent sunt implicat într-unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte ale carierei, la o companie din Mediaș. De-a lungul timpului am făcut parte din echipe dinamice si creative, oameni cu care am reușit să implementăm proiecte în domeniul auto în țări precum Tunisia, Macedonia și Germania. Dețin competențe în managementul calității, audit al proceselor de fabricație și al produsului finit dar și de planificare si urmărire a producției.

📘📙 Activitățile profesionale (dar și lipsa unei alternative reale în spectrul politic local si național) m-au ținut departe de viața politică, preferând o bună perioadă de timp să analizez din umbră evoluțiile politicienilor vremii. Însă cum nimic nu e mai ușor decât să stai pe margine și să critici, am decis că e momentul să încerc să dau orașului meu ceva la schimb, să folosesc experiența acumulată pentru a aduce plus valoare asupra deciziilor ce se răsfrâng asupra comunității în care m-am născut și format ca om.

Sunt membru USR Mediaș din anul 2019 si candidez pe lista Alianței USR PLUS la alegerile locale din 27 septembrie pentru Consiliul Local Mediaș, tocmai pentru că e timpul ca oameni noi și bine pregătiți, din domenii diverse, să își poată pune în aplicare cunoștințele, să inițieze și să urmărească implementarea de proiecte esențiale pentru comunitate, oameni care să poată reporni Mediașul pentru a-i reda mândria de odinioară.

➡️ Îmi doresc un Mediaș din care tinerii sa nu mai plece la munca în alte orașe, în fiecare dimineață, un Mediaș în care copiii noștri să se reîntoarcă după absolvirea facultății și un Mediaș a cărui viață să nu intre în letargie după ora 18.

🏞 ‘Acasă nu este acolo unde ești, ci acolo unde îți este locul’ -Beau Taplin. Cu toate ca am avut, în repetate rânduri, prilejul de a mă stabili în alte localități, am simțit mereu că aici e locul pe care îl voi numi acasă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ