Cine este Paul Bîrsan, candidat USR PLUS pentru Consiliul Local Mediaș (P.E)

0

🟦🟧 Mă numesc Paul Bîrsan și sunt candidat la consiliul local Mediaș din partea Alianței USR PLUS. Născut și crescut în Mediaș, sunt de aceeași vârsta cu democrația și speranța de mai bine în România.

➡️ Am urmat cursurile Școlii Gimnaziale nr. 8 din Mediaș, iar mai apoi am absolvit liceul la SNG cu specializarea de Tehnicean în automatizări. Liceul a fost de asemenea locul în care, prin influența unor profesori, mi-a fost stârnit interesul pentru politica autohtonă. Din păcate însă asta m-a făcut să observ nivelul de corupție și dezinteres al aleșilor noștri și la fel ca mulți alți tineri am ales să emigrez, convins de faptul că România nu este locul în care se merită să îmi investesc timpul și energia.

🤝 Guvernul tehnocrat și Dacian Cioloș au fost scânteia care mi-a redat speranța că și Acasă se poate, iar din 2017, după 6 ani petrecuți în Germania, am ales să mă întorc, momentan fiind proprietar al unui restaurant din localitate.

🤝 Din anul 2018 sunt membru USR, iar candidatura mea vine în completarea convingerii ca doar implicându-ne avem voie să sperăm la mai bine! Mediașul este un oraș cu potențial, administrat însă doar de fațadă, adevăratele nevoi fiind tratate parcă intenționat, “cu frâna de mână trasă”. Pe 27 septembrie, îndemn Medieșenii care își doresc mai mult decât ronduri de flori și gazon, să voteze oameni noi, dornici cu adevărat de evoluție pentru orașul nostru. #AliantaUSRPLUS #Medias

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ