Cine este Vasile Crișan, candidat USR PLUS pentru Consiliul Local Mediaș (P.E)

0
🟦🟧 Sunt Vasile Crișan, am 48 de ani și locuiesc în Mediaș. M-am născut în satul Valchid și provin dintr-o familie de oameni simpli, modești, harnici și iubitori. Suntem cinci frați și ne-am petrecut copilăria și școala generală în Valchid.

🛤 Înainte de a merge în clasa a 9-a, aflându-mă în gara CFR Mediaș, împreună cu mama mea și văzând un mecanic de locomotivă ștergând frumos locomotiva mi-a venit ideea să merg la școala CFR pentru a mă face mecanic de locomotivă.

➡️ M-am înscris la liceul CFR Sibiu, am absolvit și în 1990 am primit repartiție de muncă în Brașov. Până în 1996 când am absolvit curs de calificare în meseria picher. Doi ani mai târziu am cunoscut-o pe soția mea Cristina, în același an ne-am căsătorit, avem împreună două fete. Din luna mai 2000 am venit la Mediaș la districtul de linii în funcția de șef district linii, cu răspundere în siguranță circulației trenurilor. În 2004-2008 am absolvit ASE BUC diplomă Licență Economist.

📌 La început de drum, respectiv la angajare în 1990 nu am ales să părăsesc România sperând într-un viitor bun cu conducători buni și dorind să trăim bine în țară noastră. Din păcate anii au trecut și nu a fost așa. Nu am făcut politică niciodată dar din februarie 2019 colegul Fleser Traian mi-a propus să vin și să mă înscriu în PLUS, un partid care l-am simțit aproape de cum văd eu politică. Am găsit un grup dinamic mereu dispus să facă sacrificii pentru cetățeni. Cred cu tărie că actuală echipa în frunte cu Sergiu Crișan o să facă lucruri demne pentru cetățenii Mediașului.

#AliantaUSRPLUS #Medias #OameniNoi

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ