Claudiu Mureșan, locul 1 la Senat pe lista Alianței USR PLUS (ADVERTORIAL)

0

Claudiu Mureșan este locul unu pe lista Alianței USR PLUS pentru Senatul României și șansa de a reprezenta județul Sibiu și Municipiul Mediaș depinde de votul din 6 decembrie al fiecăruia dintre dumneavoastră.

Are 49 de ani și va milita în Parlament pentru o țară care își gestionează eficient resursele și care înțelege că nu mai poate funcționa fără un sistem public debirocratizat și transparent.

Va lupta în Parlament pentru un sistem de sănătate la nivel european, ca dotări și eficiență, nu unul de care să ne rușinăm și, mai ales, să nu fie periculos pentru cetățean.

Economist de profesie, Claudiu Mureșan este licențiat al Academiei de Studii Economice din București, are un master în Drept European la Facultatea de Drept „Simion Bărnuțiu” din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, cursuri postuniversitare în Managementul Instituțiilor Publice și al Societăților Comerciale la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca și un Executive MBA / Romanian – French Inde Professional MBA (CNAM Paris – ASE București).

Pe lângă studii, pe Claudiu îl recomandă cariera profesională. A condus afaceri dezvoltate în parteneriat cu companii importante, locale sau cu capital străin, a format echipe. A fost director economic, a fost director al ABN AMRO Bank Sibiu, director de restructurare, CEO și membru în Consiliile de Administrație ale unor companii private cu notorietate din județul Sibiu și din Brașov. Din 2008 este consultant pentru restructurare, având în portofoliu colaborări cu companii locale și multinaționale.

Claudiu este și maratonist amator, pasiune descoperită în urma cu 11 ani. Prin sport a invatat ce inseamna perseverență, răbdare și cum cu efort și ambiție se depășesc bariere ce par de netrecut. Maratonul este proba supremă a atletismului, în care pe lângă forța sportivului este nevoie în primul rând de un mental de fier. Claudiu este omul care nu abandonează niciodată o cursă.

Implicarea în politică este pasul pe care îl face un om matur, care a conștientizat cât de importantă este o clasă politică pentru care profesionalismul și respectul pentru cetățean trebuie să primeze.

Votează #USRPLUS pe 6 decembrie!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ