CLT Medias a hranit 144 de zambete

0

Miercuri, 17 decembrie, tinerii consilieri alături de primarul tinerilor au oferit elevilor defavorizaţi o parte din alimentele şi produsele de igienă donate în cadrul campaniei umanitare „Hrăneşte un zâmbet”. La festivitatea de împărţire a pachetelor, care a avut loc la sediul Primăriei, a participat şi domnul primar al mun. Mediaş, Teodor Neamţu. Acesta s-a declarat mândru de activitatea depusă de Consiliul Local al Tinerilor în toate demenile îndeosebi în domeniul soocial.

Campania, potrivit organizatorilor, se împarte în două etape practice în care CLT-iştii vor distribui produsele strânse în campanie. Prima etapă a campaniei a fost chiar astăzi când au fost împrţite 144 de pachete. A doua etapă va fi în proximitatea datei de 5 ianuarie 2015 când se va încheia campania.

„Împreună cu colegii mei din Consiliul Local al Tinerilor am împărţit pachete eleviilor cu oportunităţi reduse. Aceasta este prima etapă a campaniei umanitare Hrăneşte un zâmbet şi am reuşit datorită oamenilor binevoitori şi partenerilor noştri (societăţiile comerciale Automecanica Mediaş, Eco-Sal, Piaţa Prim-Com, preotul Gâdea Grigore Doru şi Rotaract Club Mediaş) să hrănim zâmbetele a 144 de elevi din Mediaş şi din satul aparţinător Ighişu Nou. În  numele meu şi al Consiliului Local al Tinerilor din Mediaş doresc să le mulţumesc tuturor celor care au pus umărul pentru susţinerea campaniei noastre iar cei care încă nu s-au implicat mai au ocazia să se implice până în data de 5 ianuarie 2015.”  a adăugat primarul tinerilor, Sergiu Lazăr.

20141217_130836

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ