Concert de colinde la Axente Sever

0

Locuitorii comunei Axente Sever sunt invitați și în acest an la tradiționalul concert de colinde, care va avea loc pe data de 12 decembrie 2019.

Evenimentul a ajuns la a 12-a ediție, fiind o adevărată tradiție ce are loc în fiecare an în preajma sărbătorilor de iarnă în Axente Sever.

 Nume cunoscute ale scenei muzicale folclorice vor urca pe scena din Axente Sever, pentru a vesti Nașterea Mântuitorului într-un spectacol din care nu vor lipsi colindele traționale românești, aducând astfel magia sărbătorilor de iarnă în sânul comunității locale și nu numai.

Printre invitații din acest an, care vor încânta publicul prezent la eveniment, se numără îndrăgitul interpret Marius Ciprian Pop, Ansamblul Junii-Cindrelul Sibiului și Corul „Ioan Axente Sever”.

 Ne bucurăm ca și în acest an să îi avem alături pe locuitorii comunei, care participă în număr tot mai mare de la an la an la spectacolul de colinde. Este un eveniment special, care a devenit o tradiție frumoasă și așteaptată de toată lumea în luna decembrie. Îi invităm pe toți locuitorii din comuna Axente Sever la concertul de colinde, care va avea loc pe data de 12 decembrie, când ni se vor alătura artiști de renume din folclorul românesc”, a declarat primarul comunei Axente Sever, Marius Grecu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ