Consiliul Local al Tinerilor Medias este alaturi de Sergiu

0

Cazul lui Sergiu Cheslărean, un tânăr de 24 de ani din municipiul Mediaş diagnosticat cu ostesarcom, o formă de cancer osos, a reuşit să mobilizeze o bună parte a medieşenilor. Astfel, pe lângă concertele caritabile, licitaţiile de tricouri, şedinţele foto caritabile, cetăţenii sunt aşteptaţi să doneze şi în urnele amplasate expres acestui caz.

Şi Consiliul Local al Tinerilor din Mediaş se implică în această campanie, după cum se arată într-un comunicat „Consiliul Local al Tinerilor susţine cauza tânărului Sergiu Cheslărean şi se alătură campaniei „Alături de Sergiu”. Astfel, pe lângă promovarea cazului pe care o asigurăm prin membri CLT, vom susţine cauza şi financiar. În cazul şedinţei ordinare de astăzi am decis ca acestui caz să îi fie alocată suma de 800 de lei, bani care provin din bugetul propriu.
Vă îndemnăm să susţineţi şi voi această cauză!”

Şi Obiectiv Media vă roagă să donaţi şi să faceţi cunoscut acest lucru pentru a vă oferi drept exemplu pentru cei care încă sunt nehotărâţi. Să nu uitaţi că avem datoria de a ne suţine comunitatea, de a dovedi că suntem o comunitate unită!

Mai multe detalii despre acest caz găsiţi AICI.sergiu cheslerean

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ