Copșa Mică are în patrimoniu un Club Sportiv Orășenesc

0

Consiliul local din Copșa Mică a înfiițat Clubul Sportiv Orășenesc, care a fost recent recunoscut de Ministerul Tineretului și Sportului prin înregistrarea în Registrul Sportiv, iar acum se află în proces de afiliere la Asociația Județeană de Fotbal, astfel încât în ediția viitoare de campionat, echipele de fotbal să evolueze sub nouă siglă.

Totodată, Primăria Copșa Mică a prelungit contractul de închiriere a terenului de fotbal pentru încă cinci ani, a renovat vestiarele, astfel încât jucătorii să beneficieze de cele mai bune condiții de pregătire.

„Îi felicităm în mod special pe copiii de la grupele U11 si U13 care au încheiat ediția 2019-2020 pe locurile 1 respectiv 3. Sperăm că această nouă formă de organizare a activității sportive copșene să creeze noi oportunități de cooperare cu părinții, cu instituțiile de învățământ și chiar cu operatorii economici din oraș, pentru a diversifica oferta programelor sportive pentru cât mai mulți copii și tineri. Tot în acest an așteptăm răspunsul final al Companiei Naționale de Investiții pentru finanțarea unui teren de fotbal artificial cu dependențele necesare lângă Sala de Sport „Gheorghe Mușan”, care să completeze infrastructura sportivă la dispoziția locuitorilor orașului Copșa Mică”, explică autoritățile locale din Copșa Mică.

                                          Susține demersul nostru jurnalistic!

Obiectiv Media nu este susținut financiar de vreo instituție publică sau de un partid politic, ci doar de cei care cred în noi și în ceea ce prezentăm opiniei publice.

Motto-ul nostru este „Obiectivitate și Transparență”. Am fost și suntem echidistanți, iar pentru a avea posibilitatea să continuăm ceea ce am început și ne-am propus, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Ne puteți sprijini financiar printr-o donație Pay-Pal (aici), ori direct prin transfer bancar în unul din conturile de mai jos:

RO60INGB0000999902439284 Deschis la ING Bank | Beneficiar: Daniel Dăbăcan
GB79REVO00997024801651 | BIC REVOGB21 | Beneficiar: Daniel Dăbăcan

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ