Crezi că totul merge rău? Ce poți face pentru a fi fericită (P)

0

Există multe tipuri de oameni, fiecare cu particularitățile sale, ciudățeniile și dorințele sale. Totuși, dacă există ceva pe care toți indivizii îl au în comun, este dorința de a fi fericiți. Și, deși viața poate fi minunată în anumite momente, există și momente în care devine mai gri decât ne-am dori și credem că totul merge prost. Este bine să considerăm că pentru fiecare pas pe care îl facem, există întotdeauna un motiv de a zâmbi, de a fi puternici, de a merge înainte și de a fi fericiți în ciuda oricărei circumstanțe care ne face să ne simțim vulnerabili sau descurajați.

Una dintre principalele probleme cu care ne întâlnim în căutarea fericirii noastre este că o vedem ca un obiectiv, când în realitate ar trebui să o vedem ca o cale.

Nu poți fi fericită tot timpul, dar poți introduce unele obiceiuri pentru a te simți bine și a  îmbunătăți  situația zi de zi.

3 obiceiuri care te vor ajuta să fii mai fericită

Deși este adevărat că dacă ești obsedată de fericire nu vei avea parte de ea mai devreme, ceea ce poți face este să practici anumite activități și să le introduci în viața ta de zi cu zi, astfel încât fericirea să vină când te aștepți mai puțin. Este foarte ușor să vezi partea bună a lucrurilor atunci când nu ai multe probleme. A fi fericită atunci când totul merge prost, este mai complicat, însă nu imposibil. Din acest articol vei afla cum să faci asta.

Ai grijă de corpul tău

Pentru a atinge o stare de spirit în care te simți împăcată cu tine însăți, îngrijirea corpului tău prin exerciții, va fi un pas fundamental pentru realizarea acestuia. Prin exerciții fizice, nu numai că îți îmbunătățești sănătatea, ceea ce te face să ai o stare de spirit mai bună, ci te face să eliberezi și substanțe numite endorfine care sunt cunoscute și ca hormonii fericirii.

 Atunci când facem eforturi, avem tendința de a dobândi alte obiceiuri, vrem să mâncăm mai sănătos și să facem anumite activități care sunt dăunătoare sănătății noastre, cum ar fi fumatul sau consumul de alcool. Și, pentru că ne simțim mai bine cu noi înșine și cu corpul nostru, ne simțim și mai fericiți, de aceea este o idee bună să facem un exercițiu, oricât de mic.

Una dintre cele mai complete practici este meditația, deoarece oferindu-ți pacea necesară, te ajută să te cunoști mai bine.

Ieși din zona de confort

De multe ori când lucrurile nu merg bine, tindem să ne întrebăm de ce nu facem ceva pentru a le rezolva. Dacă vrei ca viața ta să se schimbe, va trebui să schimbi ceva în viața ta, pentru că dacă continui să faci mereu același lucru, nu îți poți îmbunătăți starea de spirit. Părăsirea zonei tale de confort, este cel mai bun mod de a crește. Schimbarea începe acolo.

Pentru a schimba ceva trebuie să te schimbi pe tine însăți. Identificarea lucrurilor care te rănesc și nu îți oferă mimic, va fi primul pas pentru a le lăsa în urmă și a opta pentru altele noi. Învață ceva diferit în fiecare zi. Acest lucru te ajută din punct de vedere mental și să-ți descoperi noi pasiuni care îți pot oferi mai multă fericire.

De exemplu, poți renunța la locul de muncă care nu te face fericită și începe o nouă etapă din viața ta. Poți începe să faci videochat. Echipa CamStars face angajări modele de videochat la studioul din București. Acest job care oferă un stil de viață peste medie, îți dă șansa să fii fericită.

Lamentările nu îți sunt de folos

Este o problemă pe care o avem cu toții, avem tendința de a ne lamenta. Nu suntem mulțumiți de nimic, dar mai ales de lucrurile pe care nu le putem controla sau modifica. Nu te mai lamenta.

Lamentările nu îți sunt de niciun folos. Acestea nu fac altceva decât să-ți înrăutățească dispoziția proastă și să te facă să te simți și mai rău. Realitatea este că ar fi foarte bine să nu te mai lamentezi pentru a vedea totul din jurul tău dintr-o altă perspectivă.

Dacă dorești să fii fericită, este esențial să eviți, pe cât posibil, să te mai lamentezi. Vei constata că, în momentul în care vei înceta să faci asta, starea de spirit ți se va îmbunătăți și vei simți gustul fericirii. Bucură-te de tot ceea ce poți obține datorită stilului de viață peste medie de care poți avea parte dacă decizi să îți schimbi locul de muncă. Succes!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ