Cum să îți îmbunătățești șansele de câștig la Loto Polonia (P)

0

Tot mai multe persoane joacă la Loto Polonia, așa că ne-am gândit să îți oferim un ghid complet, ca să-ți maximizezi șansele de câștig. Cum? Prin strategii verificate.

Iată cum să joci la loto Polonia și să ai șanse mai mari de câștig. Vrei unbonus pentru loto polonia?

Citește în continuare și vei află cum să obții unul. Chiar dacă nu știi ce este sau cum se joacă loto Polonia, citește în continuare și vei putea să începi să te joci chiar astăzi.

Trebuie să știi că Loto Polonia include 3 jocuri diferite:

  • Loto Multi Polonia 20/80 sau Loto Polonia 1 (Polonia Multi 1) sau Loto Polonia 2 (Polonia Multi 2). Trebuie să știi că există două extrageri zilnice, una este la ora 15 iar a doua este la ora 22:40. 20 de numere dintr-un total de 80 sunt extrase, dar nu înseamna că trebuie să le ghicești pe toate 20.  În funcție de casă de pariuri pe care o alegi poți câștiga și dacă ghicești un singur număr.
  • Keno Polonia 20/70 este un alt joc popular de loto din Polonia. Extragerile sunt programate din 4 în 4 minute. Prima extragere are loc la ora 7:34, iar ultima are loc la ora 15:30.
  • Polonia 6/49 seamănă foarte mult cu jocul oferit de Loteria Română, o diferență este faptul că în Polonia extragerile sunt mult mai dese.

Acum că știi tot ce trebuie să știi despre Loto Polonia să trecem la a vorbi despre cum să îți îmbunătățești șansele de câștig.

O prima strategie verificată ce trebuie considerată înainte de a te juca la Loto Polonia este statistica matematică și alegerea numerelor după anumite criterii cum ar fi:

  1. Alege numere mari sau mici – Când joci de exemplu 4 numere la Loto Polonia Multi 20/80 o primă strategie este să alegi 2 numere mai mici de 40 și 2 numere mai mari că 41
  2. Alege numere pare sau impare – Simplu, când joci 4 numere la Loto Polonia Multi 20/80, alege 2 numere pare și 2 numere impare
  3. Alege numere care ies des sau numere care ies rar – unii jucători își aleg ultimele 20 de extrageri și studiază numerele care au ieșit cel mai des și pariază pe acestea. Alți jucători pariază pe cele care au ieșit cel mai rar.

La punctul numărul 3 menționăm că există un caz în SUA al unui jucător care a câștigat de 4 ori marele premiu. El a jucat numerele cu cea mai scăzută frecvența.

O altă strategie verificată este să alegi cele mai bune cote. De ce? Pentru că de la agenție la agenție cotele sunt diferite, iar în timp diferența se simte dacă nu ești atent. Uite, de exemplu cotele la Keno Polonia 20/70 la 2 case de pariuri – La Superbet pentru 2 numere cota este 12,50, în timp ce la Maxbet cota oferită pentru aceleași 2 numere este 16.

Calculând, pentru o miză de 10 RON, vei câștiga cu 35 de lei în plus la Maxbet. Dacă te-ai hotărât la ce casă de pariuri urmează să îți plasezi pariurile verifică pe net dacă există bonusuri la acea casă. Aici poți să vezi cecod bonus Maxbet este disponibil exclusiv pentru tine.

O altă strategie luată în considere de pariori cu experiență este evitarea taxelor – joacă online. 2% este taxa la depunere la unele agenții online și de 1% la retragere. În agențiile stradale taxa este de 5% la plasarea biletului și de 1% la câștig.

O altă strategie este să rămâi ancorat în realitate, nu juca bilete fictive unde prin fictiv înțelegem să joci 2 RON în speranța că vei prinde cota de 300.000 și vei câștiga 600.000 RON, este foarte probabil că nu vei câștiga niciodată. Rămâi realist, mulțumește-te cu câștiguri mici, dar constate.

O altă strategie este să te abonezi la newsletter pe unul dintre site-urile ce oferă coduri bonus pentru loterii. Alege sa joci doar la acele case de pariuri sau cazinouri licențiate de ONJN.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ