Foto & Video: Cum arata noua fantana arteziana din Piata Corneliu Coposu

0

fanatana arteziana medias Municipalitatea medieșeană a finalizat lucrările de modernizare a fântanii arteziene, a iluminatului arhitectural și ornamental din Piața Corenliu Coposu, iar în cursul zilei de joi a avut loc recepția tehnică a investiției.

Acest obiectiv de investiție a cuprins:

1. Modernizarea iluminatului architectural al clădirii primăriei s-au montat 60 de aparate de iluminat cu surse LED și rețeaua de cablu energie aferentă, (181.000 lei).

2. Modernizarea iluminatului ornamental al Pieței Corneliu Coposu-pentru a acoperi lipsurile de lumină din zonă pieței s-au montat 12 stâlpi cu câte 2 corpuri de iluminat fiecare și rețeaua de cablu energie aferentă, astfel încât să se obțină performanțe luminotehnice superioare la același consum energetic. Pe lângă acestea s-au montat 7 borne luminoase în față Primăriei, fără a afecta aspectul clădirii și un proiector încastrat în față troiței Eroii Revoluției, (264.000 lei).

3. Modernizarea fântânii atreziene a presupus înlocuirea sistemului hidraulic, reconstrucția bazinului, lucrări la instalațiile electrice și montarea de pavaj de 6 cm pe zonă pietonală din jurul fântânii în aceeași notă de culoare cu cea a placajelor de pe pereți fântânii, (278.000 lei).

Lucrările au durat șapte luni, iar valoarea totală a investiției este de 723.000 lei cu TVA, sumă provenită de la bugetul local al municipiului Mediaș.

Aici poți vedea o galerie foto, realizată atât ziua, cât și noaptea. La fel și video, în materialul de mai jos:

https://youtu.be/HQyKqsTYcuk

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ