Începe campania ”Donează un ghiozdan”

0

Pentru că în curând începe şcoala, subfiliala Mediaș a Crucii Roșii Mediaș revine cu campania socială prin care sunt ajutați cât mai mulţi copii fără posibilităţi materiale să aibă în ghiozdane tot ce este necesar.

Sub sloganul „Donează un ghiozdan”, toţi cei care vor să se implice, pot dona rechizite, ghiozdane, hăinuţe, încălţăminte sau alte lucruri necesare unui elev la început de an şcolar.

„Anul trecut cu ajutorul oamenilor binevoitori, am reuşit să dăruim câte un ghiozdan echipat cu cele necesare, unui număr de peste 100 de copilaşi. Ne dorim ca şi în acest an să putem ajuta! Vă aşteptăm cu drag la sediul nostru din Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 15 (curtea Traube), din data de 19.08.2019 până la data de 26.08.2019, între orele 10:00 – 14:00, de luni până vineri. Mulţumim”, explică reprezentanții Crucii Roșii Mediaș.

Cei care doresc să ajute pot să doneze rechizite, ghiozdane, îmbrăcăminte de copii sau încălțăminte. Îmbrăcămintea și încalțămintea să fie în stare bună, pentru ca cel care o primește, să le poată folosi.

Donând ajuţi un copil să înceapă şcoala!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ