Începe Festivalul Internațional Capitala Muzicală | Vezi amănunte!

0

Un număr 190 de participanți vor fi la Sibiu în perioada 21 – 23 August 2020 pentru participarea la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional CAPITALA MUZICALĂ.

Tinerii concurenții vor putea să-și confirme talentul interpretativ în cadrul secțiunilor: muzică clasică, folk, muzică populară și muzică pop, vocal sau instrumental

Juriul este prezidat de maestrul Horia Moculescu, alături de domnia sa fiind invitate o serie de personalități marcante: compozitorii Mihai Alexandru și Nicolaie Caragia, soprana Felicia Filip, tenorul Cristian Mihăilescu, vocal coach-ul „Vocea României” Gabriela Duțescu, , vocal coach-ul „X Factor” Crina Mardare, vocal coach-ul „Next Star” Dana Dorian, artiștii Luminița Anghel Radu Nechifor și Mihai Mărginean, jurnaliștii Ileana Vieru-Radio „Antena Satelor” și Rodica Tulbure „Radio Cluj”, profesori ai Liceului de Artă din Sibiu Crina Popovici și Sanda Vulcu, referentul cultural al Casei de Cultură a Studenților Cosmin Curtean și Astrid Theodora Muthu- câștigătoarea marelui premiu a ediției a V-a 2017.

Invitat va fi de asemenea și Andrei Petruș câștigătorul marelui premiu a ediției a VII-a.

Și în acest an Trofeul Festivalului va fi recompensat cu 4.800 de lei, premiile totale depășind valoarea de 9.000 de lei.

Asociația Positive Life mulțumește partenerilor săi tradiționali – Liceul Tehnologic Independența și Liceul de Artă – și Primăriei Municipiului Sibiu și Consiliulului Județean Sibiu pentru cofinanțarea acestui proiect.

Mulțumiri speciale adresăm și sponsorilor aflați alături încă din 2012, anul desfășurării primei ediții.

Pentru a se putea respecta condițiile speciale impuse de starea de alertă medicală, Festivalul se desfășoară pe scena în aer liber din fața Sălii Thalia, cu o serie de măsuri luate pentru respectarea distanțării fizice, termoscanarea participanților și purtarea obligatorie a măștii de protecție.

Intrarea este liberă, dar în limita locurilor disponibile, în acest context special.

                                        Susține demersul nostru jurnalistic!

Obiectiv Media nu este susținut financiar de vreo instituție publică sau de un partid politic, ci doar de cei care cred în noi și în ceea ce prezentăm opiniei publice.

Motto-ul nostru este „Obiectivitate și Transparență”. Am fost și suntem echidistanți, iar pentru a avea posibilitatea să continuăm ceea ce am început și ne-am propus, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Ne puteți sprijini financiar printr-o donație Pay-Pal (aici), ori direct prin transfer bancar în unul din conturile de mai jos:

RO60INGB0000999902439284 Deschis la ING Bank | Beneficiar: Daniel Dăbăcan
GB79REVO00997024801651 | BIC REVOGB21 | Beneficiar: Daniel Dăbăcan

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ