La școală doar cu declarație pe propria răspundere | Descarcă model!

0

Întoarcerea elevilor în bănci pe 14 septembrie se va face doar dacă aceștia vor prezenta o declarație pe propria răspundere semnată de părinți, prin care își asumă că, în ultimele 14 zile, cei mici nu au fost diagnosticați cu COVID-19, nu au prezentat simptome specifice infecției cu coronavirus și nici nu au intrat în contact cu o persoană testată pozitiv.

Ministerul Sănătății a stabilit că aceeași declarație trebuie să o prezinte și cadrele didactice și ceilalți angajați din unitățile de învățământ.

Cine nu prezintă o astfel de declarație completată, nu va intra în colectivitate.

Poți descărca de aici declarația sau de mai jos:

                                                Susține demersul nostru jurnalistic!

Obiectiv Media nu este susținut financiar de vreo instituție publică sau de un partid politic, ci doar de cei care cred în noi și în ceea ce prezentăm opiniei publice.

Motto-ul nostru este „Obiectivitate și Transparență”. Am fost și suntem echidistanți, iar pentru a avea posibilitatea să continuăm ceea ce am început și ne-am propus, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Ne puteți sprijini financiar printr-o donație Pay-Pal (aici), ori direct prin transfer bancar în unul din conturile de mai jos:

RO60INGB0000999902439284 Deschis la ING Bank | Beneficiar: Daniel Dăbăcan
GB79REVO00997024801651 | BIC REVOGB21 | Beneficiar: Daniel Dăbăcan

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ