Motivul lucrărilor de pe strada Aurel Vlaicu! Un proiect de aproape 8 milioane de lei

0

De aproximativ o lună se desfășoară lucrări pe mai multe străzi din cartierul Aurel Vlaicu.

Este vorba despre un proiect ce vizează rețelele de apă și canalizare, cu finanțare prin programul PNDL, etapa a II-a.

Lucrările la acest obiectiv de investiție se desfășoară pe mai multe străzi, respectiv Prototop Moldovan, Memorandist D. Roman, Vlad Țepeș, Dr.Octavian Fodor, Trandafirilor, Petru Maior, Aurel Vlaicu și Intrarea Aviației.

Potrivit unui răspuns primit în urma unei solicitări Obiectiv Media adresată administrației locale, prin aceste lucrări se reabilitează în totalitate rețelele de canalizare pluvială, iar cele de alimentare cu apă parțial, pe o lungime totală de 1.495 m și un număr de 133 de branșamente.

De asemenea, lucrările cuprind și execuția unei subtraversări a liniei de cale ferată pentru colectarea apelor pluviale din cartierul Moșnei, zona străzilor Gheorghe Lazăr, 9 Mai, Târgului, Șesului, Buzdului, care în ultimii ani a creat mari probleme locuitorilor.

Proiectul a fost finalizat și recepționat de către Apa Târnavei Mari și potrivit reprezentaților Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Mediaș este o necesitate pentru rezolvarea problemelor legate de colectarea apelor pluviale din zonele menționate.

Valoarea contractului este de 7.925.515.70 lei cu TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de 24 de luni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ