Nick N&D va concerta la Tarnava, alaturi de noua colega Beatrice Apostu

0

Comuna Târnava va marca în data de 22-24 august, ediția a III-a a evenimentului cultural „Festivalul Tineretului”. Unul dintre artiștii de renume care vor concerta pe scena amplasată în centrul localității, de la ora 20:00, este Nick N&D, care de-a lungul anilor a scos hituri pe bandă rulantă.

Acesta nu vine singur, ci însoțit de colega de scenă și proiect muzical, Beatrice Apostu, o nouă descoperire a artistului. Cei doi au lansat în urmă cu aproximativ două luni single-ul “Zeppelin”, care a cucerit rapid topurile muzicale și a ajuns difuzată pe mai multe posturi de radio și tv.

Nick a cunoscut succesul muzical cu proiectul N&D, alaturi de Delia, cu care a lansat hituri ca “Vino la mine” (cea mai bună piesă a anului 2000), “Nu pot să uit”(melodia anului 2001), “Nu e vina mea” (cel mai bun proiect dance 2002), “Vreau să plâng” sau “Nu vreau să te pierd” și ale cărui compozitor este însăși el.

În ceea ce privește cea mai recentă piesă, „Zeppelin”, aceasta îmbină rap-ul cu R&B-ul și dance-ul. Compus de către Nick, single-ul este prima creație a casei de producție recent înființată de către artist, Ok Production, care promite multe proiecte noi, dintr-o gamă largă de genuri muzicale.

Un al doilea single este deja aproape gata, se numește Nay Nay, iar aici poți urmări teaser-ul.

De asemenea, mai jos am postat promo de la evenimentul din 23 august.

http://youtu.be/rgC_cI0W5Ao

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ