Nominalizat la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

0

Administratorul Obiectiv Media, Daniel Dăbăcan a fost nominalizat la premiul pentru jurnalism, la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială 2020 (categoria personalități care susțin Asistența Socială, ajunsă la cea de-a VIII-a ediție.

În următoarele zile publicul va vota personalităţile care au susţinut cel mai activ subiectele de interes social, fie că sunt jurnalişti sau politicieni.

Premiile celor 18 secţiuni ale Galei Excelenţei în Asistenţă Socială vor fi prezentate de Andreea Marin. Loredana & Agurida Band vor încânta publicul printr-un show inedit.

Daniel Dăbăcan, inițiatorul campaniei umanitare „Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”, reprezintă în acest an județul Sibiu, iar votul celor care îi apreciază munca îl ajută să treacă în etapa următoare, cea de jurizare a activității și implicit de a ajunge în finala care va avea loc pe data de 17 martie la Ateneul Român.

Se poate vota până pe data de 24 februarie 2020, ora 00:00, la următorul link:

https://poll.cnasr.ro/poll/12

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali reprezintă interesele profesiei de asistent social şi acţionează prin toate mijloacele conferite de lege pentru dezvoltarea acesteia şi pentru ridicarea prestigiului ei in cadrul vieţii sociale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ