O nouă ediție Crosul Bucuriei la Barajul Ighiș

0

Primăria Mediaș, Asociația de Turism și Ecologie Dianthus Mediaș, Direcția Județeană de Tineret și Sport Sibiu și Clubul Școlar Sportiv Mediaș organizează sâmbătă, 28 septembrie 2019, cea de-a IV-a ediție a Crosului Bucuriei.

Locul de desfășurare este Barajul de la Ighișul Nou, înscrierile încep la ora 09:00, iar startul la 10:00

„Participarea numeroasă a copiilor însoțiți de părinți și bunici la edițiile anterioare ale Crosului, ne-a demonstrat că sportul nu are vârstă, iar bucuria de a fi împreună a fost premiul cel mare la finalul unei activități outdoor. Vă așteptăm la o porție de sănătate răsplătită cu diplome, medalii și șansa de a fi căștigătorul unuia din premiile oferite de Generali Asigurări și CITO Mediaș la tombola Crosul Bucuriei Ediția a IV-a”, este mesajul organizatorilor, care mai precizează că:

– este un cros atipic, adresat tuturor, fără clasamente și timpi, cu mesaje motivaționale de-a lungul traseului și premierea tuturor participanților. Diplome, medalii, tombolă, muzică și sport.

Crosul constă în parcurgerea unei distanțe de 2 km în jurul Lacului Ighiș (distanța poate fi parcursă și în pas de plimbare).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ