O tânără de 19 ani din județul Sibiu infectată cu Coronavirus a murit

0

Printre decesele anunțate de Prefectura Sibiu privind cazurile de COVID din ultimele 24 de ore se numără și cazul unei tinere din județul nostru care a murit infectată de SARS CoV-2 cu afectare pulmonară în procent de peste 75%.

Reprezentanții instituției sibiene spun că pacienta era internată în Spitalul Municipal Mediaș, a fost intubată urmând să fie transportata în secția de Terapie Intensivă a SCJU Sibiu, dar starea acesteia s-a deteriorat rapid, pacienta suferind stop cardio-respirator neresuscitabil.

Conform datelor oferite de Spitalul Municipal Mediaș, pacienta în vârstă de 19 ani a fost internată în data de 25 noiembrie în stare generală alterată, cu insuficiență respiratorie acută forma severă și pneumonie acută virală SARS CoV-2 cu afectare pulmonară în procent de peste 75%. Pacienta a primit tratament corespunzător specific conform protocolului în vigoare, inclusiv oxigen prin ventilație non-invazivă, ulterior, pacienta a fost intubată urmând să fie transportata în secția de Terapie Intensivă a SCJU Sibiu, dar starea acesteia s-a deteriorat rapid, pacienta suferind stop cardio-respirator neresuscitabil. De asemenea pacienta avea comorbidități grave„, a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ