O traditie de succes: Incepe a 4-a editie a proiectului „Tabara de Inot”

0

Asociația Tinerilor Maghiari din Mediaș organizează în perioada 27 iulie 2014-2 august 2014 proiectul „Tabăra de Înot”.  Aflat la cea de-a patra ediție, proiectul se va desfășura în localitatea Vlăhița, Campingul Napsugár. În acest an, evenimentul organizat în cadrul proiectului „Europa minorităţilor”, are 66 de protagoniști din Mediaș, Sibiu, Dumbrăveni, Agnita, Copșa Mică, Șeica Mare, Boarta, dar și din județele Covasna și Harghita.

Scopul inițial al taberei este acela ca tinerii să își însușească cel puțin una din cele cinci tipuri de înot. Totodată se pune accentul pe situația actuală a tinerilor privind petrecerea timpului în fața calculatorului, pe prezentarea diferitelor modalități de petrecere a timpului liber prin voluntariat și diferite activități sportive. În cazul de față sportul nautic este pus în prim plan.

Anul acesta, printre sponsorii și partenerii proiectului se numără Departamentul pentru Relații Interetnice (DRI), Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu (DJST Sibiu), Fundația Communitas, Consiliul Județean Covasna, Consiliul Județean Harghita, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Primăria Municipiului Mediaș prin Direcția de Cultură, Sport, Turism și Tineret, Asociația UIET şi Consiliul Local al Tinerilor Mediaș.
 
„Dorim să le mulțumim tuturor celor implicați în cadrul proiectului nostru, pentru sprijinul acordat și efortul depus în beneficiul tinerilor participanți. Sperăm ca proiectul să fie unul de succes, pe placul participanților și care să le rămână întipărit în minte ca o amintire frumoasă din vara anului 2014, petrecută la Vlăhița alături de UTDM Mediaș.” a declarat președintele Asociației „Uniunea Tineretului Democrat Maghiar” Mediaș, Balázs Botond.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ