OFICIAL: Caspari Mediaș este marcă înregistrată

0

După mai mult de trei ani de la depunerea solicitării de înregistrare în 2016 și contestații peste contestații depuse de o multinațională care au fost câștigate rând pe rând, s-a eliberat certificatul de marcă pentru Caspari Mediaș.

Reprezentanții mărcii au transmis:

Trebuie sa invățăm sa cinstim și să prețuim istoria, ei au interes sa ne transforme în piață de desfacere, nu să refacem si sa reconstruim brand-uri naționale pierdute in al doilea razboi mondial si in timpul comunismului. Spre deosebire de alte tări care au continuitate in acest domeniu si in multe altele, putem spune ca avem un gol in istorie, un handicap greu de recuperat in fata competiției. Doar împreuna putem reusi!

Un demers de strangere a documentelor istorice inceput acum 14 ani in 2005 pentru refacerea adevarului istoric ne aduce in fata informatiilor ca actualul stadiu de dezvoltare al vinificatiei in mare parte a Europei se datoreaza si Transilvaniei, Mediașului – Vechea Metropola de vin a Transilvaniei si in special pionierilor replantarii Europei cu viță de vie altoită pe butasi americani Caspari Medias si Ambrosi.

Multumim tuturor celor care sprijină acest demers, producatorilor care ne sprijină, magazinelor care au inceput sa comercializeze editiile de colectie de 1500 de sticle pe an si care de anul care vine speram sa fie mult mai multe si bineințeles clientilor care ajuta la reconstrucția istorie pentru ca toate fondurile obtinute din vanzarea produselor sunt investite in acest proiect.

La mulți ani!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ