Paznicul Cetății – TURREPITZ, prezent în cele trei zile de WEINFEST (P)

0

Obiectiv Media vă prezintă în rândurile de mai jos un comunicat de presă remis de TURRE PITZ, paznicul cetății din turnul Mediașului:

Pentru cei care m-au văzut doar în straie de lucru și nu mă recunosc, numele meu este TURRE PITZ și sunt paznicul cetății din turnul Mediașului. Da, Turnul Trompeților, al doilea ca și înclinație din Europa după turnul din Pisa. Stând acolo sus de atâtea secole am văzut și făcut multe, dar asta cu înclinația e altă poveste și recunosc, nu e din vina mea.

No amu, să iți zic vestea cea mare!
Anul trecut în al treilea sfârșit de săptămână a lui Septembrie, am clipit ca în fiecare an o dată și era agitație cum de mult nu am văzut în piața cetății. Cea mai mare degustare de vin din ultimii 69 de ani, când Mediașul și-a revendicat numele de Vechea Metropolă de vin a Transilvaniei!
Păi oameni buni, câte știu eu despre orașul ăsta, nu știe nimeni!

Anul ăsta iți fac o mare SURPRIZĂ! Cobor din turn, mă îmbrac în straiele astea de sărbătoare și voi fi gazda ta pe parcursul celor 3 zile de festival.

Asa că eu, PAZNICUL CETĂȚII – TURREPITZ – TE CHEM PE TINE in 20-22 Septembrie la WEINFEST MEDIAȘ 2019.

Dă dovadă de inteligență, hotărâre și spirit de echipă!!! Dă like & share, cheamă-ți toți prietenii și haideți la Mediaș să vedeți ce v-am pregătit împreună cu organizatorii!

Degustări de la crame renumite, masterclass-uri de vin, mâncare deosebită gătită de chefi de renume internațional, producători locali, cea mai tare muzică și multe alte surprize!!!!

Nu sta pe gânduri, notează-ți data în calendar și nu-ți fă alt program. Nici tu, nici prietenii tăi! Eu te aștept doar în cele trei zile, după care mă urc la loc în turn, că am treaba mea la clopot!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ