Povestea continuă de Crăciun, la Studio Foto Bogdan Nicolae (P)

0

Povestea continuă și în acest an iar fotograful Bogdan Nicoale are o propunere foarte frumoasă pentru această iarnă, pe care Obiectiv Media ți-o prezintă în rândurile de mai jos:

„E deja al doilea an în care ne îmbrățișăm cu măsură sau cu rezerve, de când ne întalnim doar cu cei foarte apropiați, de când evităm aglomerația și facem de toate online.

Cu toate aceste restricții, păstrăm tradiția sesiunilor foto de Crăciun și vom continua călătoria magică spre lumea de basm a lui Moș Crăciun.

Am pregătit pentru clienții nostri un decor real de exterior, accesorii și ținute specifice, ceai cald si turtă dulce. Vom respecta și toate măsurile de siguranță astfel încât, oricine ne calcă pragul, să poată lăsa grijile pandemiei deoparte. Chiar și Moș Crăciun e vaccinat si trecut prin boala!

Sesiunile foto de Crăciun vor fi si anul acesta un moment special de familie, un prilej de a crea amintiri, o joacă fără reguli pentru copii sau un cadou pentru cei dragi.

Față de anii trecuti, anul acesta vrem să contribuim și mai mult la magia pe care Crăciunul o aduce in viața copiilor.

In acest scop, Moș Crăciun s-a pregătit cu mesaje video personalizate pentru toți copiii care vor participa la sesiunile foto”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ