Reabilitarea si modernizarea Caminului Cultural din localitatea Tarnava, aproape de final

0

Lucrările privind reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural din localitatea Târnava se apropie de finalizare, cu mult înainte de data anunțată inițial, sfârșitul anului în curs. Peste 250 de mii de lei au fost investiți în lucrări ce constau în zugrăveli interior și exterior, modificare tavan, modernizare bucătărie și grupuri sociale, dotarea cu mese și scaune pentru aproximativ 400 de persoane și amenajarea parcării din curtea interioară.

Clădirea dispune în acest moment de cameră frigorifică, geamuri termopan și aer condiționat.

„Lucrările de la căminul cultural din comuna nostră vizează modernizarea incintelor, executarea zugrăvelilor interioare şi exterioare şi intervenţii la la grupurile sociale, care au nevoie de modernizări, dar şi la bucătărie. De asemenea, vom executa lucrări şi la tavanul căminului cultural şi sperăm ca la finalizarea lucrărilor totul să iasă foarte bine. Investiţia urmează să fie finalizată până la sfârşitul acestui an”, declara Pleiner Norbert, primarul comunei Târnava, la începutul lunii mai 2014.

Imvestiția totală se ridică la 252.000 de lei, din care 126.000 de la bugetul local al Comunei Târnava și ceilalți 126.000 de lei de la Consiliul Județean Sibiu.

sursă text: www.sibiu100.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ