Sâmbătă | „Let’s Do It, Media

0

Municipiul de pe Târnava Mare se alătură şi în acest an campaniei „Let’s Do It, Romania!“, misiunea proiectului constând în mobilizarea cetățenilor, a autorităților publice, a societății civile, a companiilor private și a mass media pentru curățarea arealelor naturale din jurul localităților României.

În Mediaș, activitatea de anul acesta se va desfășura în data de 14 octombrie, începând cu ora 09:00, când voluntarii vor lua parte la o amplă acțiune de curățenie, având de asemenea prilejul de a fi un exemplu pozitiv pentru cei din jur, în ceea ce privește păstrarea unui mediu înconjurător cât mai curat.

Se dorește prin această activitate educarea și responsabilizarea întregii populații a municipiului nostru, ajutând atât mediul înconjurător, cât și pe noi înșine.

Pentru ca acțiunea să aibă un impact cât mai ridicat în mijlocul comunității sunt aşteptaţi cât mai mulți medieșeni să se alăture și să se înscrie în calitate de voluntari ai acestui important program.

Zonele în care se va acționa în acest an sunt Greweln, Wewern, Eleșteu, Barajul Ighiș, Automecanica sau Izvorul din Gura Câmpului. De asemenea, participanții pot opta și pentru o altă zonă din municipiu, în afara celor propuse de către organizatori.

„Înscrierile se pot face atât la punctul de informare de la sediul Primăriei – Centrul de Informare pentru Cetățeni, la numărul de telefon 0269/803806, cât și online pe adresa de e-mail a municipalității – primaria@primariamedias.ro, sau accesând pagina de facebook a Direcției Municipale pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret.

De asemenea, vă puteți alătura campaniei și în ziua desfășurării activității, la sediul Primăriei Mediaș”, transmit organizatorii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ