Sărbătoarea Gogoșilor la Dupuș

0

Asociația Culturală „Vise Îndrăznețe” Ațel în colaborare cu Primăria Comunei Ațel învită locuitorii zonei de nord a județului Sibiu la Sărbătoarea Gogoșilor marcată printr-un spectacol folcloric deosebit.

Cei prezenți vor avea ocazia să savureze delicioasele gogoși pregătite cu atenție de gospodinele din satul Dupuș, dar și să asiste la un program muzical susținut de artiști precum: Luminița Dejan, Matthias Belean, Aurelian Suciu sau Ansamblul Purtata Mediaș (cu soliștii vocali) și Mugurașii de pe Târnave.

Evenimentul are loc în data de 20 octombrie 2019, începând cu ora 15:30, în Căminul Cultural Dupuș.

La inițiativa Asociației Culturale „Vise Îndrăznețe” și cu sprijinul Primăriei Ațel, venim în fața locuitorilor din nordul județului Sibiu cu un eveniment care ne dorim să devină, sperăm noi, o tradiție în ceea ce înseamnă comunitatea locală. Este vorba despre Sărbătoarea Gogoșilor în cadrul căreia acestea sunt pregătite cu atenție de cele mai bune gospodine din satul Dupuș, fiind astfel și ele ca și cei prezenți răsplătite cu recitalurile artiștilor îndrăgiți”, a explicat Marinela Popa, din partea organizatorilor.

Programul zilei:

15.30- LUMINIȚA DEJAN ȘI MUGURAȘII DE PE TĂRNAVE

16.00- ANSAMBLUL PURTATA MEDIAȘ CU SOLIȘTII VOCALI

16.30- MATTHIAS BELEAN

16.45- AURELIAN SUCIU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ