Se pun în vânzare biletele pentru Gaz Metan – FCSB | Online și la casierii

0

Gaz Metan joacă duminică seara de la ora 21:00 pe teren propriu cu FCSB, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 7 a campionatului Casa Liga 1.

Începând cu acest meci, biletele se pot achiziționa și online prin intermediul bilete.ro. Astfel, începând de astăzi (marți, 20 august) se vând bilete online la Tribuna 2 și Peluza oaspeților.

Bilete se descarcă în telefon și vor fi scanate ulterior la poarta de acces. Pentru această modalitate este nevoie ca ecranul telefonului să aibă luminozitate suficientă, astfel încât să permită scanarea. O altă variantă este listarea acestora la imprimantă și prezentarea la poarta de acces în vederea scanării.

De asemenea, începând de joi se vor pune în vânzare bilete și la casieriile Stadionului Gaz Metan. Programul de vânzare va fi joi și vineri între orele 17-19, sâmbătă în intervalul orar 11-13, iar duminică între orele 17-21.

Prețul biletelor va fi de 30 lei la Tribuna 1 și Peluza oaspeților, respectiv 40 lei la Tribuna 2.

Începând de joi pot fi achiziţionate bilete şi de la chioşcurile alimentare unde se vinde pâine de Bazna, situate pe strada 1 Decembrie lângă Şcoala Generală 5 (cartier Gura-Câmpului), Strada Blajului vis a vis de magazinul Profi (cartier Vitrometan), respectiv în piaţa agroalimentară la ieşirea strada Virgil Madgearu (zona centrală).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ