Simfonia culorilor în vreme de pandemie, la Casa Schuller

0

Timp de două săptămâni, medieșenii sunt invitați să-și însenineze sufletul și privirea cu lucrări frumoase, unice, lucrate cu multă dragoste în aceste vremuri….ciudate.

O expoziție intitulată „Simfonia culorilor” și realizată de bunele prietene Florea Doina și Raffai Terezia, care colaborează de mai mulți ani pentru sufletele celor care admiră frumosul,

Expoziția cu vânzare poate să fie admirată la Casa Schuller, începând de astăzi 10 august și până în data de 23 august în intervalul orar 10:00 – 18:00.

                                    Susține demersul nostru jurnalistic!

Obiectiv Media nu este susținut financiar de vreo instituție publică sau de un partid politic, ci doar de cei care cred în noi și în ceea ce prezentăm opiniei publice.

Motto-ul nostru este „Obiectivitate și Transparență”. Am fost și suntem echidistanți, iar pentru a avea posibilitatea să continuăm ceea ce am început și ne-am propus, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Ne puteți sprijini financiar printr-o donație Pay-Pal (aici), ori direct prin transfer bancar în unul din conturile de mai jos:

RO60INGB0000999902439284 Deschis la ING Bank | Beneficiar: Daniel Dăbăcan
GB79REVO00997024801651 | BIC REVOGB21 | Beneficiar: Daniel Dăbăcan

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ