Strângere de fonduri | “Un milion de stele”, din nou la Mediaș

0

Campania umanitară „Un milion de stele” revine din nou la Mediaş. Astfel, toţi medieşenii sunt aşteptaţi să participe la această acţiune, care se desfăşoară la nivel naţional şi are ca scop sensibilizarea cetăţenilor pentru a face un gest de solidaritate faţă de persoanele care trăiesc în sărăcie şi sunt marginalizate social.

Gestul constă în aprinderea de lumânări într-un spaţiu public, fiecare flacără reprezentând smbolic o persoană care se confruntă cu neajunsurile şi excluziunea socială.

Practic, participanţii vor putea face donaţii care ulterior vor fi folosite la cumpărarea de alimente pentru masa de Crăciun a a familiilor nevoiaşe.

Acest eveniment are deja o tradiție de 10 ani la Mediaș, alăturându-ne astfel celor peste 30 de orașe din România care organizează la aceeași dată.

La Mediaş acţiunea are loc vineri, 25 octombrie 2019, de la ora 18:00, în parcarea din faţa Bisericii Greco-Catolice Sf.Petru şi Pavel, din cartierul Vitrometan și este organizată de Asociaţia Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ