Tănase Vasile, candidal PNL pentru Consiliul Local (P.E)

0

Mă numesc Tănase Vasile și Îmi desfășor activitatea profesională, de peste 28 de ani, la S.C. EMAILUL S.A., societate care are ca obiect de activitate producerea și comercializarea vaselor emailate.

În paralel cu activitatea profesională m-am ocupat și de pasiunea vieții mele – fotbalul, pe care l-am practicat, atât ca jucător cât și, mai târziu, ca antrenor.

Din anul 2016, am decis să mă implic mai activ în politica, punandu-ma, în calitate de consilier local, în slujba cetățenilor pentru a ajuta la consolidarea direcției benefice în care acest oraș frumos avea șansa să se îndrepte prin alegerea domnului Gheorghe Roman ca Primar al Mediașului. De atunci, orașul a devenit și mai frumos și mai curat și mai sigur iar eu am putut constata, astfel, că am decis corect.

Acum candidez pentru un mandat de consilier local al municipiului Mediaș, în echipa liberală a domnului primar Gheorghe Roman, demers ce reprezintă pentru mine o mare onoare dar, în același timp, și o mare responsabilitate. Continuăm împreună pentru că #ÎmpreunăSePoate

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ