Târg de cadouri handmade la Mediaș | Sute de produse de la artizanii locali! (P)

1

Vine Crăciunul! Toată lumea iubește această sărbătoare! Fiecărei persoane îi face plăcere să dăruiască și să primească cadouri.

Ce sens ar avea să dăruim dacă nu ar fi cu sufletul şi cu emoţii investite în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi nouă?!

Dacă vreți să dăruiți, nu orice și nu oricum, acest târg de cadouri handmade este pentru dumneavoastră!

Lucrurile făcute cu inima și sufletul fac sărbătorie magice! Fiecare produs handmade are o fărâmă din sufletului omului care-i dă viaţă, este unic sau în ediție limitată, diferit de cele pe care le găsiți în magazine în mii de exemplare.

Iubitorii de originalitate vor putea alege dintre sute de produse atent meșteșugite de artizanii locali și isi pot duce în propriile case un strop din liniștea magică a Sărbătorii de Crăciun prin achiziționarea cadourilor handmade: aranjamente pentru masa de Crăciun, coronițe, cufere, decorațiuni nonconformiste pentru brad, îngerași, globuri, jucării, pernițe și prosoape brodate, săculeți cu lavandă, accesorii vestimentare sau bijuterii lucrate manual.

Agenția Eximtur Mediaș sprijină artizanii și va fi gazda acestui eveniment care se va desfășura în 14 și 15 decembrie 2019, pe strada I.G.Duca, nr. 24, în Mediaș.

Creatoarele de frumos, Denisa Bârsan, Ioana Stanciu, Simona Pântea, Adriana Marcos, Gia Balas, Mihaela Maiorescu și Teodora Safta, vă așteaptă sa le treceți pragul, întâmpinându-vă cu turtă dulce și portocale!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ