Toderici Marius, candidat PNL la Consiliul Local (P.E)

0

Am 41 de ani și m-am născut la Mediaș. Sunt inginer de profesie, absolvent al facultăților de Automatică și Calculatoare și, respectiv, Electrotehnică din cadrul Universității Tehnice din Cluj Napoca.

În 2003, când am terminat studiile postuniversitare, am considerat că orașul meu natal este cel mai potrivit loc unde să trăiesc și să îmi întemeiez o familie.

Pasiunea mea pentru domeniul IT a devenit și profesia mea, astfel că de peste 17 ani activez în domeniu tehnologiei informației într-o companie de top din România, în industria transportului de gaze naturale.

De aproximativ 5 ani m-am alăturat echipei PNL Mediaș. În această perioadă, am participat, împreună, la diferite proiecte, evenimente culturale și sportive care au ajutat comunitatea medieșeană și au promovat orașul nostru.

Evoluția pozitivă a Mediașului din ultimii 4 ani, mi-a demonstrat că această alegere a fost una bună. Echipa PNL condusă de Gheorghe Roman a schimbat vizibil Mediașul în bine, fapt care a fost determinant în decizia de a mă implica mai mult în administrația locală a orașului natal, de a candida pentru un loc în Consiliul Local al municipiului Mediaș.

De altfel, sunt convins că experiența mea de peste 20 de ani în domeniul IT și digitalizare va fi benefică pentru echipa PNL condusă de Gheorghe Roman și pentru proiectele administrației locale din următorii ani. #ÎmpreunăSePoate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ