Un milion de stele | Campanie online de solidaritate socială

0

Municipiul de pe Târnava Mare găzduiește și în acest an evenimentul umanitar intitulat „Un milion de stele”, ajuns la cea de-a XI -a ediție.

Din cauza pandemiei de coronavirus, totul se va desfășura online, în perioada 7 -13 septembrie.

În cadrul acțiunii, vor fi prezentate povești și fotografii din Centrul de Recuperare Neuromotorie”Pruncul Isus” Mediaș, scopul campaniei fiind asigurarea terapiilor de recuperare pentru o lună, pentru toți copiii din centru, bugetul estimat pentru asigurarea acestor servicii fiind de 25.000 lei.

„Indiferent de orașul sau țara în care locuiți, vă puteți implica, donând minim 25 lei. În schimbul acestei donatii în bani, va fi aprinsă o lumânare, ea simbolizând o persoană din centru aflată în nevoie. Evenimentul va fi organizat în Săptămâna Națională a Voluntariatului și susține Asociaţia Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj și cele două proiecte ale sale: Centrul de Recuperare Neuromotorie Pruncul Isus și Echipa Mobilă de Recuperare în mediul rural”, explică organizatorii.

Pentru donații:
Adelina Maria Biris, manager proiect și asistent social, E-mail: ade_avram@yahoo.it, telefon:0721.922.090 sau contul IBAN RO 74 RNCB 0007 0016 9546 0001 (RON ).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ