Susține

Susține Presa Liberă!
Susține Obiectiv Media!

Dragi cititori,

Obiectiv Media a fost creat ca o alternativă a presei deja existente, fie că vorbim de radio, tv, presă scrisă sau online.

Suntem în anul 2020, un an în care din păcate vedem majoritatea institutțiilor de presă din țară cum sunt controlate de către cei care le finanțează, în schimbul prezentării publicului doar lucruri pozitive.

De cele mai multe ori sunt prezentate diverse realizari care în fapt nu există, ori sunt menite să inducă în eroare opinia publică.

Articolele Obiectiv Media publicate până în prezent au rezultat de cele mai multe ori din sesizările cetățenilor care au avut încredere în noi, în sensul că nefiind plătiți de nimeni am avut curajul să le prezentăm, chiar dacă ele erau negative în ceea ce înseamnă imaginea municipiului de pe Târnava Mare.

Ne dorim de fiecare dată să prezentăm și punctul de vedere al celeilalte părți implicate, însă de muilte ori răspunsul întârzie să apară, în mod intenționat.

De aceea, de fiecare dată când avem posibilitatea, vă arătăm în fotografii sau filmulețe REALITATEA, care spune mai mult decât orice cuvânt, o REALITATE care nu poate să fie contestată sau ignorată.

Informația ajunge la dumneavoastră așa cum este ea, nu trunchiată, nu în alt sens cum își doresc unele persoane simple sau cu factor de decizie.

Obiectiv Media nu este susținut financiar de vreo instituție publică sau de un partid politic, ci doar de cei care cred în noi și în ceea ce prezentăm opiniei publice.

Motto-ul nostru este „Obiectivitate și Transparență”. Am fost și suntem echidistanți, iar pentru a avea posibilitatea să continuăm ceea ce am început și ne-am propus, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Ne puteți sprijini financiar printr-o donație Pay-Pal (aici), Patreon (aici), ori direct prin transfer bancar în unul din conturile de mai jos:

RO60INGB0000999902439284 Deschis la ING Bank | Beneficiar: Daniel Dăbăcan
GB79REVO00997024801651 | BIC REVOGB21 | Beneficiar: Daniel Dăbăcan