CONCURS: Câștigă un coș cu decorațiuni pentru brad | Vezi amănunte!

15

Pentru că vine Crăciunul și toată lumea iubește această sărbătoare, fiecărei persoane îi face plăcere să dăruiască și să primească cadouri.

Obiectiv Media și Agenția de Turism Eximtur Mediaș te invită la concurs.

Premiul este un coș cu decorațiuni pentru brad (vezi foto mai jos) realizat de creatoarele de frumos, Denisa Bârsan, Ioana Stanciu, Simona Pântea, Adriana Marcos, Gia Balas, Mihaela Maiorescu și Teodora Safta, în cadrul unui Târg de cadouri handmade la Mediaș, în care Iubitorii de originalitate vor putea alege dintre sute de produse atent meșteșugite de artizanii locali și isi pot duce în propriile case un strop din liniștea magică a Sărbătorii de Crăciun prin achiziționarea cadourilor handmade: aranjamente pentru masa de Crăciun, coronițe, cufere, decorațiuni nonconformiste pentru brad, îngerași, globuri, jucării, pernițe și prosoape brodate, săculeți cu lavandă, accesorii vestimentare sau bijuterii lucrate manual.

Agenția Eximtur Mediaș sprijină artizanii și va fi gazda acestui eveniment care se va desfășura în 14 și 15 decembrie 2019, pe strada I.G.Duca, nr. 24, în Mediaș.

Așadar, întrebarea concursului este: Ce produse veți găsi în cadrul târgului ?

Răspunsurile le așteptăm la secțiunea comentarii a acestui articol, aflată mai jos, până în data de 12 Decembrie 2019.

În aceeași zi, la ora 21:00, aflăm fericitul câștigător, prin tragere la sorți prin http://random.org

Succes!

15 COMENTARII

 1. La targ se vor vinde: aranjamente pentru Crăciun, coronițe, cufere, decorațiuni nonconformiste pentru brad, îngerași, globuri, jucării, pernițe și prosoape brodate, săculeți cu lavandă, accesorii vestimentare sau bijuterii lucrate manual.

 2. Aranjamente pentru masa de Crăciun, coronițe, cufere, decorațiuni nonconformiste pentru brad, îngerași, globuri, jucării, pernițe și prosoape brodate, săculeți cu lavandă, accesorii vestimentare sau bijuterii lucrate manual. Toate sunt handmade. 😁😁😁

 3. Buna ! La târg se vor vinde aranjamente pentru masa de Crăciun, coronițe, cufere, decorațiuni nonconformiste pentru brad, îngerași, globuri, jucării, pernițe și prosoape brodate, săculeți cu lavandă, accesorii vestimentare sau bijuterii lucrate manual ! ;* Sărbători frumoase !

 4. La târg vom găsi produse meșteșugite de artizani ocali: aranjamente pentru masa de Crăciun, coronițe, cufere, decorațiuni nonconformiste pentru brad, îngerași, globuri, jucării, pernițe și prosoape brodate, săculeți cu lavandă, accesorii vestimentare sau bijuterii lucrate manual.🎄

 5. Aranjamente pentru masa de craciun,decoratiuni pentru brad,accesorii vestimentare si bijuterii, jucarii, saculeti cu lavanda, coronite de craciun si multe altele

 6. Se pot achiziționa:aranjamente pentru masa de Crăciun, coronițe, cufere, decorațiuni nonconformiste pentru brad, îngerași, globuri, jucării, pernițe și prosoape brodate, săculeți cu lavandă, accesorii vestimentare sau bijuterii lucrate manual.

 7. La târg se vor găsi produse meșteșugite de artizani locali: aranjamente pentru masa de Crăciun, coronițe, cufere, decorațiuni nonconformiste pentru brad, îngerași, globuri, jucării, pernițe și prosoape brodate, săculeți cu lavandă, accesorii vestimentare sau bijuterii lucrate manual.🎄

 8. Se gasesc:aranjamente pentru masa de Crăciun, coronițe, cufere, decorațiuni nonconformiste pentru brad, îngerași, globuri, jucării, pernițe și prosoape brodate, săculeți cu lavandă, accesorii vestimentare sau bijuterii lucrate manual.
  Minunate! 🥰

 9. Aranjamente pentru masa de Crăciun,turta dulce, coronițe, decorațiuni pentru brad, îngerași, globuri, jucării, pernițe și prosoape brodate, săculeți cu lavandă, accesorii vestimentare sau bijuterii lucrate manual, lumânări parfumate și multa căldură și dragoste din partea organizatorilor. Sărbători Binecuvântare!

 10. Putem gasi la targ aranjamente pentru masa de Crăciun, coronițe, cufere, decorațiuni nonconformiste pentru brad, îngerași, globuri, jucării, pernițe și prosoape brodate, săculeți cu lavandă, accesorii vestimentare sau bijuterii lucrate manual.

 11. La targ putem gasi; aranjamente pentru masa de Crăciun, coronițe, cufere, decorațiuni nonconformiste pentru brad, îngerași, globuri, jucării, pernițe și prosoape brodate, săculeți cu lavandă, accesorii vestimentare sau bijuterii lucrate manual.

LĂSAȚI UN MESAJ