10 antreprenori sibieni dau startul INFOBiz

0

Cel mai important eveniment de business din Sibiu reunește joi, ora 12.00, la Centrul de Afaceri, 10 antreprenori sibieni cu afaceri inedite și spectaculoase. Mircea Vescan, Lucian Todea, Alexander Graffius, Marius Vecerdea, Silvana Tatu, Nicoleta Olteanu, Dan Popa alături de alți invitați surpriză vor împărtăși secretele afacerii de succes celor aproximativ 300 de antreprenori așteptați la eveniment.

Conferința Business to People reprezintă punctul de start al Centrului de Informare și Asistență în Afaceri INFOBiz, un proiect ce își propune să reunească antreprenorii sibieni în cadrul celei mai puternice organizații de business.

INFOBiz partenerul antreprenorilor împotriva abuzurilor statului

Un prim obiectiv al Centrului de Informare și Asistență în Afaceri INFOBiz îl constituie protecția mediului de afaceri. Centrul va asigura un număr scurt precum cel al INFOCons – Protecția Consumatorului, unde orice om de afaceri poate suna și reclama un abuz al statului, urmare a controalelor, a lipsei unui răspuns la o cerere depusă, a neavizării unor documente care de altfel îndeplinesc complet și corect cerințele. Juriștii din cadrul Centrului vor răspunde pe baza unor șabloane prestabilite la toate solicitările acestora. Dacă Centrul este mandatat de acel membru se va depune o sesizare la conducerea instituției și mai apoi dacă nu există reacție îl poate asista în instanță.

Asistență gratuită mediului de afaceri

Centrul de Informare și Asistență în Afaceri INFOBiz își propune totodată să asigure asistență tehnică în toate domeniile – de la marketing, fiscalitate, contabilitate, juridic, fonduri structurale, resurse umane, comunicare și până la managementul afacerii.

INFOBiz va fi interfața dintre administrațiile publice locale și mediul de afaceri. În acest sens, reprezentanții INFOBiz vor participa la sedințele consiliilor locale, vor încuraja stabilirea unor seturi de măsuri în vederea atragerii și susținerii investitorilor. În acest fel, Centrul va reuși să sprijine mediul de afaceri, dar și să dezvolte comunitățile locale.

Start INFOBiz de la Sibiu

„Faptul că sunt sibian a contat foarte mult în decizia de a porni proiectul INFOBiz din orașul natal și mă bucur că oameni cu experiență, inițiativă, implicare și inovație s-au alăturat primul eveniment pe care îl organizăm. Fiecare entitate economică se constituie drept publicul nostru țință, însă în această primă fază ne adresăm cu precădere IMM-urile, PFA-urile, Întreprinderile Individuale, dar și altor forme de organizare fără personalitate juridica. IMM-urile reprezintă la nivelul UE una dintre cele mai importante consumatoare de forță de muncă, cu un procent de 38% din numărul total de angajați. Atât numărul, cât și impactul acestor întreprinzători economie ne-a determinat să creăm Centrul de Informare și Asistență în Afaceri -INFOBiz. Desigur ne dorim membri și întreprinderile mari, acestea putând contribui cu expertiza lor pe un domeniu pe care o pot împărtasi celorlați. Consider ca un mediu de afaceri sănătos este aidoma unei societăți sănătoase“, a declarat Ciprian Faraon, președintele Centrului de Informare și Asistență în Afaceri – INFOBiz.

Untitled-1

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ