A fost inaugurat noul Centru medical de nefrologie și dializă Diaverum Mediaș

1

Miercuri, 17 mai 2023, a avut loc inaugurarea oficială a noului Centru medical de nefrologie și dializă Diaverum Mediaș.

Situat în zona centrală a orașului, noul centru medical de nefrologie și dializă funcționează într-o clădire modernă, proiectată și construită în sistem nZEB, clădire cu eficiență energetică ridicată.
În această nouă locație, pacienții și personalul nostru au acces la o experiență îmbunătățită, într-un spațiu modern și generos, cu echipamente și tehnologii de ultimă generație, precum și la inovații care au drept scop menținerea angajamentului nostru de a oferi pacienților noștri îngrijirea renală care le îmbunătățește viața.
Centrul Medical de Nefrologie și Dializă Diaverum Mediaș, care se întinde pe o suprafață de 1.200 de metri, a fost conceput pentru a stabili noi standarde în îngrijirea bolii cronice de rinichi în România.
Centrul se mândrește cu echipamente medicale de ultimă generație și dotări de top, o stație de apă nouă și modernă și 24 de posturi de dializă, care pot deservi peste 140 de pacienți.
La evenimentul festiv de la Mediaș au participat membrii echipei de conducere Diaverum România, alături de invitați de seamă din administrația publică, autorități, colegi ai echipei locale Diaverum și membri ai comunității medicale locale.
Adresându-se celor prezenți la eveniment, Viorel Simion, Directorul General al Diaverum România, a declarat:
Inaugurarea noului centru din Mediaș reprezintă un alt pas important din strategia companiei și, în egală măsură, pentru serviciile de îngrijire renală ca întreg, la nivel național. Prin acest proiect, dorim să stabilim un nou reper în îngrijirea pacienților cu boală renală cronică, la nivelul județului Sibiu, pacienți cărora noi le facem promisiunea unei îngrijiri renale la cele mai înalte standarde care se bazează pe competența, pasiunea și inspirația ce definesc cultura noastră, True Care. Sunt extrem de mândru de echipa noastră de proiect, căreia îi adresez cele mai sincere felicitări pentru această realizare extraordinară”.

Lansarea noului centru reprezintă cea mai recentă investiție dintr-o serie de proiecte ambițioase ale Diaverum România, după deschiderea Centrului medical de excelență în nefrologie din București, în august 2022.

Aici sau mai jos poți vedea o galerie foto de la momentul inaugurării noului centru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ