A.S.F.C. Interstar Sibiu, singurul club din județul Sibiu acreditat de F.R.F. la nivel de juniori

0

În cadrul Comitetului Executiv al FRF, care a avut loc în această perioadă, s-a aprobat lista finală a cluburilor si academiilor de fotbal clasificate si licențiate de Federația Română de Fotbal.

În an aniversar, Interstar Sibiu devine singurul centru fotbalistic de copii si juniori, din întreg județul Sibiu, care primeste recunoasterea forului suprem al fotbalului românesc.

În acest proces de clasificare, clubul nostru s-a clasat pe locul 23 din 80 de cluburi validate, pe lista inițială fiind 108 cluburi înscrise.

Potrivtit F.R.F., criteriile care au stat la baza clasificării, precum si ponderea lor, au fost următoarele:

-strategie și filozofie – 10,6%
– staff tehnic – 19,4%
-staff suport – 6,8%
– echipe și jucători – 12,1%
-antrenamente și meciuri – 9,7%
– infrastructură și facilități – 20,8%
– rezultate – 20,6%

,,Această clasificare este recunoașterea muncii noastre în fotbalul românesc. De la mic la mare, de la copii la părinți și antrenori, toti au contribuit prin munca lor la ceea ce am realizat la 15 ani de la înființare. Multumesc colegilor din staff-ul tehnic si administrativ pentru munca depusă si sprijinul acordat. În comparație cu altii care vorbesc , la noi vorbele se bazează pe fapte si realizări. Cei care cunosc fenomenul fotbalistic vor putea aprecia în mod realist o astfel de performanta. Cei care se gasesc cuprinsi în fenomen și care de-a lungul timpului au avut critici la adresa noastră, daca și acum vor continua pe această linie fie sunt depășiti, fie rău intenționați sau, mai grav(!), nu inteleg nimic din fotbalul care le oferă sansa de a câștiga financiar. Ne bucurăm că reprezentăm Sibiul cu cinste si mândrie.”, a declarat Caius Băra, președinte A.S.F.C. Interstar Sibiu.

Pe primul loc în topul celor mai bune academii de fotbal din România s-a situat deținătoarea Cupei și Super Cupei României, F.C. Viitorul cu Academia „Gheorghe Hagi”, care a înregistrat un punctaj de 91,50 puncte din 100 posibile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ