Andrei Leonte isi serbeaza ziua de nastere impreuna cu fanii

0
www.x-tremeradio.ro
www.x-tremeradio.ro

Andrei Leonte a ales sa „cinsteasca” publicul de ziua sa cu o piesa nou-nouta si cu un videoclip al carui scenariu ii apartine.

„Care pe care” ne transpune in lumea vietii de cuplu obisnuite, presarata cu momente fericite, dar si tensionate si reprezentata vizual printr-o poveste de dragoste care se desfasoara intr-un ring de box. Spre final, starea conflictuala are parte de o intorsatura neasteptata.

Asadar, videoclipul prezinta un extract din realitatea cotidiana, Andrei Leonte dorind de accentueze elementul de verosimilitate prin cooptarea actritei Victoria Braileanu ca partenera.

„Care pe care” marcheaza totodata un nou capitol din cariera lui Andrei Leonte, transmitand un mesaj cu care oamenii se confrunta mai ales la maturitate.

Andrei Leonte a declarat: „Cred ca piesa si videoclipul fie iti plac, fie nu. Nu lasa loc de jumatati de masura. Ma bucur mult sa lansez aceasta piesa chiar de ziua mea – mi-am dorit foarte tare sa sarbatoresc alaturi de public.”

Regia videoclipului apartine lui Anthony Iguacu iar productia muzicala apartine lui Victor Alstani si Silviu Paduraru.

„Care pe care” este al treilea single pe care Andrei Leonte il lanseaza alaturi de casa de discuri Roton, dupa „Te iubesc cat doi” si „Te sun eu”.

Videoclipul piesei „Care pe care” îl puteţi urmări aici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ