Asociatia Tinerilor Maghiari din Medias, de 25 de ani in folosul comunitatii

0

umtd3În data de 30 martie 2015, s-au aniversat 25 de ani de existență a unuia dintre cele mai active asociații de tineret din județul Sibiu, Asociația Tinerilor Maghiari din Mediaș. Pe acestă cale, în 27 martie, actuala și fosta conducere a organizației, au sărbătorit împreună cu aproximativ 100 de voluntari în cadrul unei petreceri în localul Central Park aniversarea de 25 de ani a organizației.

În urmă cu 25 de ani, în data de 10 ianuarie 1990, a avut loc prima sedință de înființare a organizației, unde tinerii maghiari din județul Sibiu au avut inițiativa de a face parte integrantă din comunitatea locală, judeţeană şi naţională. În toți acești ani scopul Asociația Tinerilor Maghiari din Mediaș a rămas același, dezvoltarea unei organizații non-profit unde activitatea tinerilor maghiari din Mediaș să facă parte integrantă din comunitatea locală, judeţeană şi naţională, prin organizarea evenimentelor și activităților de timp liber.

La petrecere a fost prezentă și fosta conducere a organizației:

Székely Tivadar, membru din comitetul de înființare al Asociația Tinerilor Maghiari din Mediaș, primul președinte ales al organizției, mesajul acestuia pentru generația actuală a organizației fiind de a menține șirul de evenimente organizate cel puțin la fel de bogat.

Orosz Csaba, președintele organizației în anii 1994-1998, dar și în 2000, 2008: “sunt fericit pentru că și în prezent organizația dispune de un grup mare de voluntari care sunt dedicați să transmită mesajul nostru generațiilor următoare, pe această cale vă urez succes în continuare”, a adăugat acesta.

În cele din urmă, Balázs Botond, actualul președinte al Asociația Tinerilor Maghiari din Mediaș a prezentat pe scurt activitatea, evenimentele organizate de asociație. „Este de admirat faptul că am reușit prin toți acești ani să menținem o organizație cu o activitate bogată, care nu duce lipsă de voluntari dedicații organizării de evenimente culturale, sportive și de timp liber. Tinerii maghiari din Mediaș care au activat la Asociația Tinerilor Maghiari din Mediaș de-a lungul anilor au înțeles concepția voluntariatului și au avut ocazia de a înțelege o altă concepție a „tineretului”, mesaj care a fost transmis de aceștia prin muncă grea și devotament în tot județul Sibiu.

Mulțumesc pe această cale tuturor partenerilor, sponsorilor, colaboratorilor și nu în ultimul rând tinerilor voluntari care ne-au fost alături în organizarea acestor evenimente cultural-educative, fără de care nu ar fi fost posibil atingerea scopului dar și acumularea multor amintiri frumoase în toți acești 25 de ani”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ