Autorul George – Cosmin Chelcea își lansează cea de-a doua carte „Clipe din infinit”

0

Sibienii și nu numai sunt invitați să iasă din cotidianul zilnic și să participe la o seară plină de emoție pentru ceea ce înseamnă evenimentul de lansare a cărții „Clipe din infinit”, semnată de autorul George – Cosmin Chelcea, aceasta fiind cea de-a doua carte din propriul portofoliu.

Obiectiv Media prezintă mai jos comunicatul de presă aferent lansării cărții „Clipe din infinit”.

Vă așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună o seară plină de emoție la evenimentul de lansare a cărții „Clipe din infinit”.

După cartea „Trăind cu inima deschisă”, lansată în anul 2018, Cosmin Chelcea popune acum primul volum din cartea „Clipe din infinit”, cu subtitlul „Nu ne vom uita niciodată!”

Lansarea cărții are loc VINERI, 22 MARTIE 2024 la Sala Festivă a „Bibliotecii Astra” din Sibiu, începând cu ora 17:00.

Vor oferi cuvinte de suflet, pentru sufletele celor prezenți:

Mihaela Hurdubelea – Psiholog clinician/Psihoterapeut; cadru didactic asociat la Facultatea de Știinte Socio-Umane, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu;

Părintele Ioan Canciu – de la Biserica „Fecioarei Maria” din Orlat;

Malvina Sabău – Specialist în științele informării și documentării; bibliotecar la Biblioteca „Astra”;

Ramona Petrișor – profesor; jurnalist;

Cristina Mihaela Turiță – artist; creatoare desen copertă carte;

Mario Prodea – elev la Liceul de Artă va susține un moment artistic la pian.

Evenimentul este moderat de prof. Crina Mordășan

Despre carte, iată câteva idei exprimate înaintea lansării:

„Prin tonalitatea și exprimarea pline de sensibilitate, autorul dezvăluie amintiri care transcend timpul și spațiul, ilustrând legăturile puternice dintre generații”.

„Clipe din Infinit nu este doar o carte despre pierderea cuiva drag, ci și un tribut adus arborelui genealogic, o poveste dedicată păstrării amintirilor și valorilor transmise din generație în generație. Este cartea în care te regăsești și tu, cu propriile amintiri din copilărie, cu bunicii și părinții tăi”.

„De la fiecare rând al acestei cărți, rezonează o căldură și o înțelegere care te vor inspira să reflectezi asupra propriei conexiuni cu cei dragi și să celebrezi rădăcinile tale familiale”.

„Clipe din Infinit – vol.1: Nu ne vom uita niciodată” nu este doar o invitație la lectură, ci o călătorie de la inimă la inimă, oferind consolare și lumină în umbrele amintirilor noastre”.

”O carte despre gestionarea pierderii celor dragi, plecați în lumea de dincolo. Despre terapii și activități care te pot reconstrui, pentru a continua viața. Dar și despre multe conexiuni cu toți cei dragi din familiile noastre”.

Cartea va putea fi achiziționată începând cu 23 martie de pe site-ul cosminchelcea.ro.
____________________
Contact: Cosmin Chelcea 0768 585 085 cosminchelcea@gmail.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ