Baietii de la Trupa Zero, cei mai noi artisti MediaPro Music, lanseaza un nou single, “Dragoste amara”, alaturi de un videoclip inedit

0
www.libertatea.ro
www.libertatea.ro

“Dragostea amara este ca o cafea neindulcita: ai nevoie de ea, dar nu ti place gustul. Multi oameni se complac in relatii care nu mai merg, insa nu au curajul sa puna punct! Piesa pare sa aiba un mesaj trist, dar noi il vedem ca pe un nou inceput… al unei noi iubiri!”, a spus Alex, tobosarul trupei.

Noua piesa marca Trupa Zero este compusa de Vlad Manolache si Alex Cotoi, iar textul este scris de Vlad Manolache si Laurentiu Costea. Filmarile pentru videoclip au avut loc pe durata unei nopti, intr-un teatru din Ilfov.

Potrivit libertatea.ro, Trupa Zero, infiintata in 2006, are patru membri: Laur – voce, Papu – chitara, Vlad – bas si Alex – tobe. Formatia a ajuns in finala nationala a concursului Eurovision din 2008 cu piesa “Come this way”, compusa de Marius Moga. Un an mai tarziu, piesa “Sunny Days” a ajuns in finala aceleiasi competitii, unde a ocupat locul 4. Imediat dupa lansarea videoclipului “Sunny Days”, trupa si-a lansat si albumul de debut, cu acelasi nume. In 2010, trupa a participat iar la Eurovision, cu „Lay Me Down”.

Poți urmări aici videoclipul Trupei Zero – “Dragoste amară”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ